L’escola de neu del Comú d’Encamp obre inscripcions a partir de dilluns 5 de desembre

Un infant a l'Escola de neu d'Encamp 2021-2022
Un infant a l’Escola de neu d’Encamp 2021-2022 (Comú d’Encamp)

El Comú d’Encamp obre a partir de dilluns, dia 5 de desembre, les inscripcions per a l’escola de neu de la temporada 2022-2023. Les activitats proposades seran l’esquí, el freestyle i el surf de neu.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha explicat que enguany “podem recuperar la jornada amb les famílies i la festa final de cloenda de l’escola de neu”. El conseller ha afegit que l’escola de neu és una activitat que dona resposta a moltes famílies perquè els seus fills puguin aprendre i gaudir de la pràctica de l’esquí.

Fernàndez ha recordat que es va fer una enquesta de satisfacció a les famílies l’any passat, i que van valorar amb 4.5 sobre 5 el funcionament general de l’activitat i amb un 4.6 sobre 5 als monitors, i per tant per a Encamp és un plaer tenir una escola de neu que permet la pràctica de l’esquí a tots els infants,  i a més a més, que estigui tan ben valorada”

Enguany es recupera la jornada amb les famílies on es farà un dinar després de la jornada d’esquí a la casa de colònies de la Baronia, més o menys a meitat de temporada i en funció de la climatologia, i la festa final de cloenda de l’escola de neu, que es farà el darrer cap de setmana al sector de Grau Roig.

L’escola de neu comunal es preveu que comenci a partir del dia 14, i tindrà una durada d’11 caps de setmana. S’hi poden apuntar infants nascuts entre els anys 2006 i 2018.

Els nascuts l’any 2018, que s’inicien en la pràctica de l’esquí, realitzaran classes només un dia a la setmana, el dissabte, creant un grup de debutants tant a Encamp com al Pas de la Casa.

Les inscripcions per a residents s’obren aquest dilluns, dia 5 de desembre, i s’han de formalitzar a través del web del Comú d’Encamp en aquest enllaç, a l’apartat Activitats Esportives.

Les inscripcions per a no residents s’obriran a partir del dia 12 de desembre i s’han de formalitzar a les recepcions dels centres esportius comunals.

Per a més informació es pot contactar amb la recepció dels centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa, o bé al correu escoladeneu@encamp.ad

Els preus de l’escola de neu són de 239,70 euros per als residents a la parròquia d’Encamp i de 436,60 euros per als no residents. Tanmateix, es fan preus especials per al segon germà, per a membres del Club Piolet o del Carnet Jove i per als debutants que el preu serà de 119,30 euros per als residents i de 218,30 euros per als no residents.

TOTES LES NOTÍCIES