L’Escola de Música de la Seu obre les matrícules

A partir d’avui dilluns, 25 d’abril, i fins el divendres 6 de maig es poden formalitzar tant les matrícules com les preinscripcions per accedir a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell per al curs 2016-2017.

Tant les matrícules com les preinscripcions cal formalitzar-les a secretaria de la mateixa escola, situada a la primera planta del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Val a dir que les matrícules estan adreçades als alumnes que ja es troben actualment a l’Escola Municipal de Música, mentre que les preinscripcions s’adrecen als nous alumnes que vulguin entrar al centre. Els futurs alumnes han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que vulguin cursar, així com l’especialitat instrumental (s’aconsella que es marquin dos instruments per odre de preferència).

Recordem que l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell imparteix classes a nens i a nenes partir de 3 anys. Els ensenyaments musicals estan oberts a tota persona interessada en formar-se i gaudir de la música.

Per a més informació cal adreçar-se a la Mateixa Escola Municipal de Música, es pot trucar al 973 354 639 o enviar un mail a escolamusica@aj-laseu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *