jardineria massana

El Comú massanenc fa una valoració positiva dels cursets que ha portat a terme l’Escola de Jardineria de la Massana durant les dues darreres setmanes amb l’objectiu que els professionals del sector es puguin reciclar i ampliar coneixements. Cada taller ha comptat amb uns tretze alumnes de mitjana, tots procedents dels diferents comuns menys un professional privat.

Els cursets, de dos dies de durada cadascun, han tingut una part teòrica i una part pràctica, més extensa, en la qual s’ha pogut veure sobre el terreny els coneixements apresos. A l’hora de triar les temàtiques (poda, gespa i reg) s’ha tingut en compte les opinions dels departaments de jardineria dels diferents comuns, ja que es tracta que els coneixements adquirits siguin útils per la feina diària de mantenir en bones condicions els espais públics. “Ha estat un bon reciclatge, hem après qüestions molt pràctiques, sobretot relacionats amb les diferents alçades de la poda i el tractament de les gespes”, assegura el Cap de Via Pública, Neteja i Jardineria del Comú de la Massana, Marc Pujol, que ha destacat la bona valoració de tots els participants en els cursets.

De cara a la tardor estan previstos dos  cursos més, un de disseny de petits jardins i un altre sobre fitosanitaris. Però també es tindran en compte les opinions recollides aquests dies. Alguns dels temes que més interessen als tècnics comunals són el manteniment de les eines de treball i la poda en alçada.

Les formacions han estat impartides per professors de l’Escola de Jardineria i Art Floral de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada