escola jardineria la massana

Dilluns que ve comencen els cursets que ha programat l’Escola de Jardineria de la Massana amb l’objectiu que els professionals del sector es puguin reciclar i ampliar coneixements. Es poden apuntar als monogràfics tant els treballadors dels diferents comuns com les persones que es dediquen a la jardineria en l’àmbit privat.

Tots els cursos tenen una durada de dos dies, de 10 a 13 h i de 14 a 17 h, a les instal·lacions de l’Escola de Jardineria, al camp de Santa Caterina. A l’hora de triar les temàtiques s’ha tingut en compte les opinions dels departaments de jardineria dels diferents comuns, ja que es tracta que els coneixements adquirits siguin útils per la feina diària de mantenir en bones condicions els espais públics.

La primera proposta consisteix en un taller de poda (13 i 14 abril) per aprendre com podar els diferents tipus d’arbre i arbustos. També hi haurà cursets d’utilització de motoserra (15 i 16 d’abril), reg (20 i 21 d’abril) i tractament de les gespes (22 i 23 d’abril). També estan previstos dos cursos més, un de disseny de petits jardins i un altre sobre fitosanitaris, de cara la tardor.

Les formacions seran impartides per professors de l’Escola de Jardineria i Art Floral de Catalunya.

Els cursos han suscitat força interès. Si algun particular s’hi vol apuntar encara queden algunes places. El preu és de 100 euros per curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada