jardineriaOnze alumnes participen en el curs sobre jardins verticals que durant dos dies s’imparteix a l’Escola de Jardineria de la Massana, al camp de Santa Caterina.

Els alumnes estan aprenent les tècniques de cultiu en vertical que permeten millorar l’eficiència tèrmica i les especificitats de les zones d’alta muntanya, on cal adequar tant el mètode com les espècies. Els participants en el curs treballen en departaments de jardineria de diferents comuns i també hi ha dos professionals particulars. El curs els servirà per tenir criteris constructius per a la realització d’enjardinaments verticals en façanes, selecció d’espècies i manteniments de les estructures, segons ha explicat el professor, Dani Lacueva.

Aquests cursets de l’Escola de Jardineria de la Massana tenen l’objectiu d’oferir un reciclatge i ampliació de coneixements. S’hi poden apuntar tant els treballadors dels diferents comuns com les persones que es dediquen a la jardineria en l’àmbit privat.

El segon curs, que es farà durant el mes de novembre,  tractarà les cobertes enjardinades i s’exposaran els avantatges ecològics i econòmics d’aquest sistema, a més d’aprendre les tècniques per realitzar-les.

Es cursos es tiren endavant amb un mínim de deu alumnes i un màxim de quinze

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada