L’escola de futbol de la Seu estrena logotip

L’Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR) ja té nou escut. L’entitat urgellenca ha fet públic el logotip guanyador del concurs que va organitzar entre socis i aficionats amb l’objectiu principal de renovar la imatge del club.
Al llarg del procés es va rebre un total de 13 propostes. Finalment, la guanyadora és un disseny elaborat per l’empresa urgellenca d’impressió i comunicació visual Proemotion. A l’escut hi segueixen predominant els colors vermell i blau, amb reminiscències de l’escut antic com ara un llibre obert, una pilota de futbol, la silueta del Cadí i l’any de fundació de l’escola, 1996.
Segons han valorat des de l’EDFOR, “s’ha escollit un logotip 100% actual, amb esperit de restyling i que recull el sentiment inicial transmès pels socis fundadors, amb tots els trets característics de l’essència de l’Escola”.

Des del club s’ha felicitat els autors del logo guanyador i s’ha agraït la bona participació que han rebut i la qualitat de les propostes presentades, cosa que “no ha posat gens fàcil l’elecció”.