El proper 13 de maig, les escoles de capacitació agrària del departament d’Agricultura obren la preinscripció dels cicles formatius de grau mitjà (CFGM). L’ECA del Pirineu, ubicada a Bellestar, oferta els cicles d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural i el de Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural.

La preinscripció es pot formalitzar fins al 24 de maig. La sol·licitud es pot fer arribar per Internet fins a les 24 hores del dia 23 de maig.

El departament d’Agricultura compta amb nou escoles de capacitació agrària a Catalunya, en les quals s’imparteixen cicles formatius vinculats a la família agrària, la família agroalimentària i la família d’activitats físiques i esportives. Els cursos s’imparteixen a les ECA d’Alfarràs, Amposta, Gandesa, Borges Blanques, Manresa, el Pallars, Santa Coloma de Farners i Vallfogona de Balaguer, a més de la de Bellestar. En total, s’ofereixen unes 300 places.

Adaptació a la Llei Orgànica d’Educació

Aquest any l’Escola del Pirineu adaptarà el CFGM d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural a la Llei Orgànica d’Educació (LOE). Així, doncs, actualment tots els cicles ja seran ofertats segons la nova llei, a excepció del CFGM d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, que ho farà més endavant.

Oferta de cicles formatius de grau mitjà arreu de Catalunya:

ECA Alfarràs: Producció Agroecològica

ECA Amposta: Jardineria i Floristeria

CECA de Gandesa: Olis d’Oliva i Vins

ECA de Borges Blanques: Producció Agropecuària (orientació agrícola)

CECA de Manresa: Producció Agroecològica

CECA del Pallars: Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el medi natural

ECA del Pirineu: Aprofitament i Conservació del Medi Natural i

Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural

ECAF de Santa Coloma de Farners: Jardineria i Floristeria

ECA Vallfogona de Balaguer: Producció Agropecuària (orientació ramaderia).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada