L’Escola de Capacitació Agrària del Pirineu obre dilluns les preinscripcions

El proper 13 de maig, les escoles de capacitació agrària del departament d’Agricultura obren la preinscripció dels cicles formatius de grau mitjà (CFGM). L’ECA del Pirineu, ubicada a Bellestar, oferta els cicles d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural i el de Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural.

La preinscripció es pot formalitzar fins al 24 de maig. La sol·licitud es pot fer arribar per Internet fins a les 24 hores del dia 23 de maig.

El departament d’Agricultura compta amb nou escoles de capacitació agrària a Catalunya, en les quals s’imparteixen cicles formatius vinculats a la família agrària, la família agroalimentària i la família d’activitats físiques i esportives. Els cursos s’imparteixen a les ECA d’Alfarràs, Amposta, Gandesa, Borges Blanques, Manresa, el Pallars, Santa Coloma de Farners i Vallfogona de Balaguer, a més de la de Bellestar. En total, s’ofereixen unes 300 places.

Adaptació a la Llei Orgànica d’Educació

Aquest any l’Escola del Pirineu adaptarà el CFGM d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural a la Llei Orgànica d’Educació (LOE). Així, doncs, actualment tots els cicles ja seran ofertats segons la nova llei, a excepció del CFGM d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, que ho farà més endavant.

Oferta de cicles formatius de grau mitjà arreu de Catalunya:

ECA Alfarràs: Producció Agroecològica

ECA Amposta: Jardineria i Floristeria

CECA de Gandesa: Olis d’Oliva i Vins

ECA de Borges Blanques: Producció Agropecuària (orientació agrícola)

CECA de Manresa: Producció Agroecològica

CECA del Pallars: Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el medi natural

ECA del Pirineu: Aprofitament i Conservació del Medi Natural i

Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural

ECAF de Santa Coloma de Farners: Jardineria i Floristeria

ECA Vallfogona de Balaguer: Producció Agropecuària (orientació ramaderia).