L’Escola d’Art laurediana ofereix Personart, una exposició amb obres d’alumnes d’El Vendrell

Demà dissabte dia 28 de gener, a les 19:00 hores, s’inaugura al vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià una exposició que ens arriba d’El Vendrell, de la mà del Col•lectiu 13 i amb el suggestiu títol de Personart. La inauguració comptarà amb el concert de Pau Saura, l’Homo-Orquestriens.

Són noies i nois que, un cop finalitzat el batxillerat d’Arts, han seguit camins força variats. Alguns estan en plena etapa de formació i gradual consolidació dels seus estudis. D’altres, ja han entrat en el món laboral, i demostren ser uns molt bons professionals en el seu camp. A tots però, els uneix la passió per inventar, per imaginar, per crear, per ajudar-nos a enriquir la mirada sobre un món tot sovint massa gris i decebedor, on sembla que només és possible una mirada utilitària, una mirada en clau econòmica.

tots els uneix l’esforç per fer-nos la vida més agradable, perquè, segons diuen, una vida sense art ni artistes, difícilment valdria la pena de ser viscuda. L’exposició restarà oberta del 28 de gener al 24 de febrer i pretén apropar-nos a alguna de les obres i projectes de 23 joves penedesencs que en el seu moment, van optar per la via del batxillerat d’Arts i que en l’actualitat estan lluitant per obrir-se camí en el difícil i competitiu món de la creativitat. Els horaris d’obertura són de dilluns a divendres de les 9 a les 13 hores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.