legoL’escola andorrana ha incorporat la iniciativa de la Micro First Lego League, una prova pilot iniciada aquest curs i que compta amb el suport d’Andorra Telecom, que patrocina la iniciativa amb 8.000 euros, i del Ministeri d’Educació, que ha permès incorporar la iniciativa a la planificació del PERMSEA.

D’aquesta manera, 75 alumnes de quart de segona ensenyança de les tres escoles andorranes participaran el 13 de desembre en una prova classificatòria per prendre part de la Micro First League, un torneig que organitza Lego per introduir els joves de 10 a 16 anys en l’ús i la investigació amb les noves tecnologies però també per potenciar els valors socials i el treball en equip.

Així, des del setembre, els nou grups treballen en les tres parts del projecte per a la prova de la Micro First League: la creació d’un robot que ha de superar diverses missions, presentar i resoldre un projecte científic i mostrar valors socials.

Dels nou equips participants, 3 podran prendre part en la prova de la Micro First League a Catalunya, el 21 de febrer a Vic. En cas de superar les diferents fases, es podria arribar a competir a proves superiors amb altres països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada