L’Escola Andorrana d’Ordino de maternal i primera ensenyança participarà aquest divendres 17 de maig a partir de les 10 hores en la 16a edició de la Cursa contra la fam promoguda per la Fundació Acció contra la Fam.

Cada any, des de fa ja 16 anys, La Cursa contra la fam sensibilitza a milers d’alumnes a tot el món sobre el problema de la fam i de la desnutrició al món, mobilitzant-los per lluitar contra aquesta realitat mitjançant una cursa solidària.

Aquest acte permet que els joves s’impliquin en una acció que servirà per ajudar a les poblacions més desafavorides demostrant que cadascú de nosaltres pot actuar i comprometre’s en la lluita contra la fam independentment de quina sigui la nostra edat o condició.

Aquest any més de 1.000 centres escolars de tot el món, a Espanya, França, Estats Units, Canadà i multitud de països participaran en aquest projecte solidari. Més de 280.000 joves uniran les seves forces per lluitar contra la injusta dictadura de la fam.

Després de la sessió de sensibilització que servirà per explicar als alumnes el problema de la fam i de la desnutrició al món, i on cada alumne buscarà patrocinadors del seu entorn més proper, aquests es comprometran a fer una petita donació econòmica per cada volta que aconsegueixin recórrer el dia de la Cursa.

Es tracta d’un dia alegre i festiu en el que predomina l’esperit de solidaritat i d’ajuda mútua. Cada alumne correrà al seu ritme i s’instal·larà un sistema de control per comptabilitzar les voltes que aconsegueixin recórrer al camp de futbol d’Ordino.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada