L’Escola Andorrana de segona Ensenyança d’Ordino torna a apadrinar una estudiant de Cambodja

Alumnes i professors de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino entreguen un xec a responsables d'Infants del món per l'apadrinament d'una estudiant de Cambodja
Alumnes i professors de l’escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino entreguen un xec a responsables d’Infants del món per l’apadrinament d’una estudiant de Cambodja. Foto: Govern

Per tercer any consecutiu els alumnes de l’Escola Andorrana de segona Ensenyança d’Ordino finançaran l’apadrinament de Davy Youn, una nena de Cambojda. El projecte va sorgir d’un projecte de batxillerat ara fa quatre anys i es fa en col·laboració amb l’ONG Infants del món. L’apadrinament li permet seguir els seus estudis.

Els alumnes de tot el centre recullen els diners necessaris –432 euros– durant tot el curs de manera voluntària. Un cop aconseguida la xifra, l’entreguen a l’ONG i mantenen el contacte amb la jove a través de vídeos i cartes durant la resta del curs.

Enguany l’entrega s’ha fet al president d’Infants del món a Andorra, Franz Armengol, i també hi ha participat Laia Vara, la responsable del voluntariat i coordinadora pedagògica de la llar que l’ONG té a Cambodja.

TOTES LES NOTÍCIES