L’escola andorrana de Sant Julià i Volta’l guanyen el 9è Concurs d’Iniciatives Ambientals

iniciatives ambientals

L’escola andorrana de maternal i primera ensenyança de Sant Julià ha estat una de les premiades en la 9a edició del Concurs d’Iniciatives Ambientals pel seu projecte de coixins tèrmics. L’altre premiat ha estat l’empresa Volta’l per la proposta de mobilitat sostenible amb segway. Com ha reconegut el director del Departament de Medi Ambient, Marc Rossell, enguany hi ha hagut una davallada de candidatures, amb tan sols quatre propostes. D’altra banda, aquest dimarts s’ha presentat la 10a edició del concurs amb les mateixes categories i premis.

L’acte ha servit per reconèixer les escoles, entitats i empreses que han participat durant aquests nou anys com pot ser l’associació Carisma, l’escola andorrana de Sant Julià de maternal i primera ensenyança o la de segona ensenyança de Santa Coloma o els projectes de reciclatge i recuperació de Grandvalira – Ensisa.

Fins al 2014 s’han presentat 99 projectes, dels quals 38 en la categoria de societat civil, 27 empreses i 34 escoles. En total, s’han repartit més de 50.000 euros en premis.

Aquest 2014 s’han presentat quatre projectes. Dos d’escoles, un de la societat civil i un d’una empresa. Finalment s’han premiat el projecte de coixins tèrmics de l’escola andorrana de maternal i primera ensenyança de Sant Julià i el projecte de mobilitat sostenible de Volta’l. L’escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma ha rebut el segon premi de la categoria escolar amb un projecte d’horts i l’organització ha atorgat una menció especial al ciutadà Zeus Lozano pel seu projecte d’horts ecològics i cooperatives que no ha estat guardonat perquè no està implantat.

La desena edició s’ha posat en marxa aquest dimarts amb les tres categories habituals i la mateixa dotació de 1.500 euros per al primer premi i 800 euros per al segon. Les propostes es poden presentar fins al 20 de novembre. 

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.