L’Escena Nacional d’Andorra reposa ‘El Petit Príncep’ al Teatre Les Fontetes de la Massana

petit-princep-1Atès l’èxit aconseguit en les representacions del 12 i 13 d’octubre, en què van exhaurir-se les entrades, la Fundació Escena Nacional i la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra reposen l’obra El Petit Príncep de la companyia MuDa’T.

L’obra es podrà veure de nou el proper diumenge 15 de desembre en dues funcions.La primera representació serà a les 12 del migdia i la segona a les 5 de la tarda. Eldimarts 3 de desembre es posaran a la venda les entrades, que es podran adquirir al’Oficina de Turisme de la Massana i a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella.

El Petit Príncep és una versió teatral creada per la companyia MuDa’t que combina música, teatre i dansa a partir del conegut conte d’Antoine de Saint-Exupéry.

Música, dansa i teatre s’uneixen en aquest espectacle familiar per explicar la històriad’El Petit Príncep. De la mà d’un dels personatges més entranyables de la literaturauniversal, fantasia i humor es barregen per apropar-nos a la naturalesa més subtil iessencial de les coses, on grans i petits poden llegir entre línies, valorar la importànciade les petites accions i reflexionar sobre les absurditats del comportament humà.

El petit príncep, a través del seu viatge pels diferents asteroides fins a arribar a laTerra, parla del complicat món dels adults. I també dels sentiments humans més autèntics. Però, sobretot, incita els espectadors a trobar el nen que tots portem dins.Sens dubte, el petit extraterrestre no deixarà indiferent cap persona que vulgui escoltar-lo.

La companyia MuDa’T presenta un espectacle de creació que endinsa l’espectador através dels diversos llenguatges artístics en una versió pròpia i hipnòtica d’un dels contes més populars de tots els temps.

Els músics Àlex Arajol, acompanyat del seu violí, i Oriol Vilella, de la seva guitarraelèctrica, posaran la banda sonora a l’espectacle, combinant repertori clàssic i modernde músiques de pel·lícules força conegudes per tots els públics. La ballarina Ester Giménez interpretarà, des del món de la dansa i el moviment, el paper del petit príncepi de tots els personatges que el protagonista es troba en el seu llarg viatge. Per la sevabanda, l’actriu Irina Robles serà l’encarregada de narrar la història en primera persona tal com ho fa l’aviador del conte. A través d’aquesta narració, es coneixen tots els detalls i les converses amb el misteriós príncep.