L’Escanyabocs 2017 arrenca demà amb la previsió de més de 1.000 participants

L’organització de l’Escanyabocs ho té tot preparat per iniciar demà dissabte, 20 de maig, la seva desena edició, que té lloc durant tot el cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d’Urgell, com a escenari únic per celebrar les seves cinc proves.

Amb les inscripcions telemàtiques tancades ahir a la nit, hi ha 815 atletes registrats, que suposen una participació total de 924 participacions individuals. Des de l’organització d’aquesta prova multiesportiva a la natura es calcula que “aquesta xifra augmentarà amb les confirmacions de darrera hora i també amb l’opció de poder-se inscriure presencialment abans de cada prova. Aquestes xifres s’acosten als millors registres de les edicions dels Escanyabocs i auguren que es tornaran a superar les 1.000 participacions en aquesta edició del desè aniversari”.

Val a dir que algunes proves encara admeten participants. Aquells esportistes que es vulguin inscriure a darrera hora ho podran fer coincidint amb els horaris establerts per a la recollida de dorsals, tot i que amb un recàrrec de 5 euros per inscripció fora de termini.

Pel que a la prova Escanyabocs de Ferro, hi ha un total de 22 inscrits: 8 noies i 14 nois.

Recollida de dorsals i inscripcions fora de termini

Avui divendres 19 de maig, de les 17 a les 21 hores, al Palau Municipal d’Esports, tindrà lloc la recollida de dorsals per a totes les proves.

Demà dissabte 20 de maig, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí, es podran fer inscripcions al Parc del Segre, exclusivament per als esportistes que vulguin participar a la cursa trail running. Durant la resta del dia i fins a dos quarts de vuit del vespre, també al Parc del Segre, es podran fer les inscripcions i recollir dorsals per a la resta de proves del cap de setmana.

Diumenge 21 de maig, de les set a tres quarts de vuit del matí, al Parc del Segre, es podran formalitzar les inscripcions per poder participar a la  pedalada en BTT i a la marxa nòrdica, i també recollir-ne els dorsals. Cal recordar que la inscripció presencial té un cost de 25 euros.

Les proves

Com cada any, els participants han pogut escollir entre les diferents modalitats que ofereix l’Escanyabocs.

DISSABTE 20

09:00

Cursa Trail Running. Dos recorreguts

Sortida i arribada al Parc Olímpic del Segre

12:00

Rogaine llarga 6h

Sortida i arribada al Parc Olímpic del Segre.

15:00

Rogaine curta 3h

Sortida i arribada al Parc Olímpic del Segre.

19:00

Raid d’Aventura, format iniciació.

Sortida i arribada al Parc Olímpic del Segre.

21:00

Orientació urbana i nocturna 1h

Sortida i arribada al Parc Olímpic del Segre.

DIUMENGE 21

08:15

Marxa nòrdica

Sortida-Arribada al Parc Olímpic del Segre

08:30

Pedalada BTT. Tres recorreguts

Sortida-Arribada Parc Olímpic del Segre

13:30

Dinar participants i lliurament de premis.

Parc Olímpic del Segre.