L’Esbart Valls del Nord dona el tret de sortida al Festival Contradans amb l’estrena de ‘La lloba’

esbart valls del nord
Un espectacle de l’esbart de les Valls del Nord. Foto: Jordi Troquet

L’Esbart Valls del Nord serà l’encarregat de donar el tret de sortida al Festival Contradans amb l’estrena de ‘La lloba’, representació que tindrà lloc el divendres 8 d’octubre a les 18 h a la plaça Major d’Ordino. El grup dansaire farà d’amfitrió en aquest Festival de dansa i cultura tradicional que se celebrarà al nucli antic d’Ordino, del 8 al 10 d’octubre.

L’acte d’inauguració començarà amb el parlament de la cònsol menor i consellera de Cultura, Eva Choy, amb la presència d’altres autoritats de la parròquia d’Ordino. Després del parlament i l’actuació de l’Esbart Valls del Nord, hi ha previst fer el tomb al mercat d’arts i oficis amb 15 parades.

A les 18.30 h s’obrirà l’exposició de membranòfons de Xixo Luthier. L’Esbart dansaire de Rubí, Carles Belda i Jordi Rubio, Kukai Dantza i Factoria Mascaró són les companyies de ball convidades a Ordino, totes elles de renom internacional en el món de la dansa popular i tradicional.

Per accedir a les actuacions programades dins l’Auditori Nacional, caldrà haver reservat la localitat de forma prèvia, i mostrar el passaport covid, un certificat negatiu d’una PCR o TMA (màxim 48 h prèvies) o un test d’antígens (TRA) de màxim 12 h prèvies.

TOTES LES NOTÍCIES