L’Esbart Laurèdia prepara l’espectacle ‘Patufet, on ets ?’

L’Esbart Laurèdia prepara per al proper diumenge l’espectacle “Patufet, on ets ?”.  Es tracta de l’espectacle de fi de curs de les seccions infantils i juvenils de l’Esbart Laurèdia que es farà a les 18h a l’Auditori Claror.

“Patufet, on ets ?” és un espectacle pensat per posar en valor els personatges de contes, faules, llegendes i rondalles que amb la seva senzillesa i saviesa natural han sabut transmetre lliçons morals i valors educatius de generació en generació. Aquests referents, que sovint han de competir amb d’altres de més mediàtics o més cinematogràfics, ens serviran també per retre homenatge a totes aquelles persones com Mossèn Cinto Verdaguer, Joan Amades, els germans Grimm, Charles Perrault o Fèlix Maria De Samaniego, que van dedicar la seva vida a recollir el folklore popular transmès oralment.

Els més menuts de l’Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria interpretaran dotze danses a través de les quals intentarem trobar al Patufet, ajudarem al Timbaler del Bruc a vèncer als soldats de Napoleó, aprendrem la lliçó de la lletera i, fins i tot, li buscarem marit a la “rateta que escombrava l’escaleta”.