El  Cos de Dansa de l’Esbart Laurèdia va participar al Segon Concurs de Danses Catalanes de Prada de Conflent, a França, quedant en primer lloc de la classificació. Aquest concurs de dansa tradicional està organitzat per la Federació d’Esbarts del Rosselló. El Concurs es va celebrar el dia 21 de maig de 2017, al Complex Esportiu de Prades, amb la participació de 11 Esbarts de Catalunya i Catalunya Nord seleccionats.

Cada Esbart tenia un temps límit de 12 minuts repartits en dues danses, una ràpida i una lenta, amb un màxim de 20 dansaires Els criteris de valoració i puntuació eren el vestuari, la coreografia, l’estil de dansa triat (contemporània o tradicional), l’elecció de la música, i l’execució de les danses (coordinació i tècnica) Es van atorgar premis als tres primers grups. El primer premi consta de trofeu i una suma de 500,00 euros, el segon i tercer premis només són trofeus i records amb la imatge de la ciutat.

El que més va sorprendre a jurat fou la frescor i l’originalitat de les coreografies, la bona execució i l’actitud dels dansaires. Les versions musicals, interpretades pel grup de música folk “El Pont d’Arcalís”, també van jugar a favor de l’entitat.

(Text i foto: Esbart Laurèdia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada