L’Esbart Dansaire de la capital actua amb èxit a Eivissa

L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella, que va presentar 4 actuacions a la població de Dalt Vila de l’illa d’Eivissa, en la 13a Fira Eivissa Medieval, els dies 11, 12 i 13 de maig, en el marc dels actes de commemoració de la data de concessió per part de la UNESCO de la distinció de Patrimoni de la Humanitat al seu recinte emmurallat, a la necròpoli de Puig des Molins, al poblat fenici de sa Caleta i a les prades de Posidònia, va aconseguir un gran èxit popular i reconeixement per part dels organitzadors i de les autoritats locals.

Els components del Cos de Dansa de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella es van desplaçar a l’illa i hi va romandre tres dies, del divendres 11 al diumenge 13 de maig, com a convidats especials en aquest esdeveniment que constitueix un dels tres primers mercats medievals de la península ibèrica.

L’Esbart, convidat especialment per l’Ajuntament d’Eivissa, va oferir 4 actuacions amb cinc de les Danses Medievals més representatives del seu repertori.

En les seves actuacions van ballar “La Dansa de l’amor perdut”, “El Saltarel•lo”, “La Dansa dels Joglars i de les Noies”, “Les Danses Gregues” i “La Piva”.

(Foto: AFC)

 

 

 

TOTES LES NOTÍCIES