El proper diumenge, 2 de juny, l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella presentarà el seu Festival de Primavera a l’Auditori del Centre de Congressos, amb les actuacions dels grups Infantils A i B, del grup Juvenils i del Cos de Dansa, amb la col·laboració de l’Escola d’Art.

En el Festival de Primavera, que començarà a les 6 de la tarda, amb entrada gratuïta i obert a tots els públics, hi actuaran 58 dansaires de totes les edats.

La primera part de l’espectacle serà protagonitzada pels dos grups Infantils i el de Juvenils, que ballaran 11 danses del seu repertori.

Durant la segona part, en la representació d’”Escenes”, el Cos de Dansa, integrat per 16 dansaires, ballarà una mostra de les onze danses de creació del repertori de l’Esbart. Aquestes danses es representaran en diferents espais de l’escenari, amb “retalls” i a mena de “tast” en flashos, com a mostra del patrimoni immaterial que ha creat l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella al llarg dels anys.

L’esbart Dansaire d’Andorra la Vella fou fundat l’any 1981 pel Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella amb el professor Rafael Miranda.

Actualment, la direcció i la docència de les classes són a càrrec de les senyores Sílvia Martí i M. Àngels Velando.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada