L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella actua a la Fira Eivissa Medieval

L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella actuarà aquest vespre de divendres, a les 19.00 hores, a la població de Dalt Vila de l’illa d’Eivissa, en el marc de la 13a Fira Eivissa Medieval, que se celebra a Dalt Via i a Marina els dies 11, 12 i 13 de maig, amb motiu de la commemoració de la data de concessió per part de la Unesco de la distinció de Patrimoni de la Humanitat al seu recinte emmurallat, a la Necròpoli de Puig des Molins, al poblat fenici de sa Caleta i a les prades de Posidònia.

Els components del Cos de Dansa de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella es van desplaçar a l’illa, ahir dijous, i hi romandran fins al diumenge a la tarda.

L’Esbart ha estat convidat especialment per l’Ajuntament d’Eivissa en recordança i agraïment d’una participació del ballet folklòric d’Andorra la Vella en actes celebrats anys enrere.

El dissabte 12 al migdia i a les 7 del vespre, l’Esbart Dansaire oferirà dues actuacions i clourà la seva participació en aquestes festivitats el diumenge 13, a les 12.00 hores.

En les seves 4 actuacions, l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella representarà 5 danses medievals del seu repertori: “Dansa de l’amor perdut”, Saltarel·lo”, “La Dansa dels Joglars i de les Noies”, “Les Danses Gregues” i “La Piva”.

(Foto: Comú d’Andorra la Vella)

2 comentaris

  1. Pau, Ets un ignorant i no saps ni el que dius… L’Esbart de Sant Julià només pot ballar la Marratxa?? Si no saps comprendre què és un esbart, val més que callis! Ah, i el Contrapàs no és el ball de la “parròquia!; És el ball típic d’Andorra la Vella, que només es dansa el diumenge de festa major, després de la missa. Des de sempre. El què fas tu, és vilipendiar per ocupar les teves hore s d’avoriment..

  2. una dansa medieval representat a andorra, de què ? val que era un mercat medieval però la dansa representativa de la parroquia d’andorra no és el contrapas ? es vergonyós

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES