Les vendes han crescut un 3% respecte a les festes de Nadal de l’any passat

La festivitat de Reis marca el final de les vacances de Nadal, una temporada turística alta. El balanç provisional que fan algunes entitats de comerciants és més que satisfactori. Les vendes han crescut un 3% respecte l’any passat. Dissabte passat va ser el dia més fort i sembla que s’ha mantingut el nombre de visitants russos.

Entre la vigília de Nadal i Reis hi ha hagut més gent als carrers i a les botigues, fet que s’ha traduït en un augment de les vendes a les botigues de prop d’un 3%. Així ho asseguren diversos comerciants, que afegeixen que s’ha mantingut el nombre de visitants de russos i que les compres que han efectuat són d’un volum similar a les de l’any passat. Al Pas de la Casa el gros de les botigues ha tingut unes vendes força superior al Nadal del 2014. El dia amb més negoci va ser dissabte passat.

Això sí, els comerciants també afegeixen que ara el client s’ha tornat més exigent i s’ho mira tot molt més abans de comprar.

On no hi ha hagut canvis és en la procedència dels visitants, que majoritàriament han estat de proximitat: catalans i, en menor mesura, francesos.