Les valls del Nord proposen diferents activitats per a les vacances de Tots Sants

halloweenLes Valls del Nord proposen diferents activitats per a les vacances escolars de Tots Sants, que tindran lloc del 27 al 31 d’octubre.

Els joves d’entre 12 i 30 anys podran realitzar un taller de cuina per elaborar panellets amb receptes tradicionals, que tindrà lloc el dimarts 28 a les 11 h al Punt 400 de la Massana. El dimecres 29 d’octubre al PIJ d’Ordino s’impartirà un taller de maquillatge de terror.

Conjuntament es farà una sortida a Barcelona el dijous 30 d’octubre per visitar el Saló del Manga per quart any consecutiu. Pel que fa als tallers de manualitats de La Capsa, espais de creació es faran dues sessions, la primera a la Massana (dijous 30, 16.30 h) i la segona, a Ordino (divendres 31 d’octubre, 11 h) per aprendre a realitzar bosses de caramels i omplir­les amb llaminadures terrorífiques. El taller temàtic està obert a totes les edats a partir dels 3 anys.

Totes les activitats programades han estan coordinades pels departaments de Joventut de les Valls del Nord i són gratuïtes. Els més petits a Ordino tenen fins demà passat per inscriure’s a la ludoescola, on també es faran activitats relacionades amb la castanyada i la festa de Halloween, i com a novetat es farà una introducció al món de la geocerca.