Les Trobades Culturals Pirinenques se celebraran a Andorra al novembre si la Covid-19 ho permet

Panoràmica d'Escaldes i Andorra la Vella
Panoràmica d’Escaldes i Andorra la Vella (Foto ANA Economia)

La Societat Andorrana de Ciències, coordinadora de les Trobades Culturals Pirinenques, ha anunciat un canvi en l’organització de la seva 17a edició. En cas que la situació sanitària ho permeti, se celebraran a Andorra el dissabte 28 de novembre, sota la temàtica “Aliances territorials pirinenques”. En cas que no es poguessin celebrar presencialment, les Trobades es farien en format digital per garantir la continuïtat de la publicació que en recull els continguts.

El termini per presentar propostes de comunicació a aquesta jornada encara és obert. Des de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell s’anima a participar-hi per oferir una visió diversa i representativa des del punt de vista territorial sobre el tema tractat.

D’altra banda, l’IECAU està preparant diverses activitats per aquesta tardor, entre les que destaquen uns cicles de xerrades sobre història i patrimoni de l’Alt Urgell; la 16a edició del Recercat, jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana, al Vendrell; la celebració del XII Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, “Associacionisme cultural: entre el mosaic i les xarxes”, a Tarragona i Reus; les IV Jornades d’Estudis Comarcals de la Cerdanya, a Bellver, organitzades pel Grup de Recerca de Cerdanya, l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya.

TOTES LES NOTÍCIES