Com cada any, el Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell, format per 70 cantaires i 10 músics, celebrarà la Pasqua d’aquest 2013 cantant pels carrers de la ciutat els propers dissabte 30 i diumenge 31 de març. Les Caramelles, organitzades per la Germandat de Sant Sebastià, compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i de l’escola La Salle de la ciutat.

Les cantades s’iniciaran dissabte a les 17.30 hores davant l’Ajuntament i es recorreran els carrers del centre històric de la ciutat. El diumenge, a partir de les 10.00 hores, es reprendran les cantades pels carrers de l’Eixample, amb les parades ja tradicionals a la Cooperativa del Cadí i a la Llar de Sant Josep. A la una del migdia, el cor cantarà davant de la Catedral de Santa Maria amb l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i es finalitzarà la festa cantant al Sant Hospital i al Passeig Joan Brudieu.

El repertori d’aquest any 2013 està format per la sardana “Avui és Pasqua” (J. Roure), el vals-jota “Caramelles” (S. Ritort), l’havanera “Idil•li Primaveral” (J. Planella) i el vals “Cants de primavera” (E. Massana). Seguint la dinàmica dels darrers anys, el cor impulsa la consolidació d’un repertori propi, així com la recuperació i difusió d’obres escrites per autors locals.

El Cor de Caramelles, recuperat l’any 1986, és una mostra més de la voluntat que té la Germandat de Sant Sebastià per al manteniment i la promoció de les tradicions i festes populars pròpies de la ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada