“Les torres del cel”, de Coia Valls

Coberta del llibre "Les torres del cel", de Coia Valls
Coberta del llibre “Les torres del cel”, de Coia Valls

Títol: Les torres del cel
Autora: Coia Valls
Pàgines: 448
Editorial: Rosa dels Vents

Sinopsi:

Celebrem el mil·lenari de la fundació de Montserrat amb una de les millors novel·les de Coia Valls, que explica com dotze monjos van fundar el monestir. Tot va començar en una muntanya infinita, el gran episodi perdut de la nostra historia. Una visió dels inicis del monestir de Santa Maria de Montserrat.

A començament del segle XI, l’abat Oliba pren una decisió que trastoca l’ordre establert. Un petit grup de monjos s’instal·la en una de les ermites amb la missió de posar les bases del monestir. Entre ells, l’exsoldat del comte Berenguer Ramon I, Dalmau Savares, que es debat entre dos futurs excloents: l’espiritualitat transformadora d’en Basili, l’eremita, contra el poder mundà de l’Església.

Coia Valls recrea amb la seva magistral minuciositat un episodi perdut de la nostra història. Tot un homenatge a la muntanya de Montserrat i al mar que va ocupar aquest territori màgic en el despertar dels temps.

Coia Valls (Reus, 1960) és escriptora i professora d’educació especial i logopèdia. Ha publicat la novel·la La princesa de jade (2010), premi Néstor Luján de novel·la històrica, a més de nombrosos contes i relats en volums col·lectius.Font: lacasadellibro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]