El Consell de Ministres ha aprovat avui els preus del carnet de transport escolar per al curs 2018-2019, per als alumnes d’ensenyament maternal, primera ensenyança, segona ensenyança i batxillerat (de la zona B).

Les noves tarifes tindran un increment per a l’usuari del 2,6% (corresponent a l’IPC).

Els nous preus del transport escolar s’han fixat tenint en compte l’increment de l’IPC del transport, però amb la voluntat que no es repercuteixi més que l’IPC general a l’usuari. Així, el cost assumit per l’usuari augmenta un 2,6%, mentre que el Govern assumeix un increment del 3,6% subvencionant el 81,66% del cost total d’aquest servei.

D’aquesta manera, els preus per a les sol·licituds presencials realitzades als serveis de tràmits entre el 21 de març i l’11 de maig, i les sol·licituds de renovació en línia entre el 21 de març i el 31 de maig són de 107,13 euros (un trajecte) i 214,27 euros (trajecte d’anada i tornada).

D’altra banda, els preus per als usuaris corresponents a les sol·licituds presencials als serveis de tràmits a partir del 14 de maig, i les sol·licituds de renovació en línia entre l’1 de juny i el 28 de juny, que és la data límit per sol·licitar la renovació en línia, són de 160,70 euros (un trajecte) i 321,41 euros (trajecte d’anada i tornada).

Per a informació pel que fa a la tramitació del transport escolar adreceu-vos a www.tramits.ad.

11 comentaris

  1. Pues de momento en lo que va de año el mio no

  2. El sueldo mínimo también ha subido un 2,6%

  3. Es posible q aumenten mas??? Yo pensaba q estábamos ganando el récord Guinness de transporte público más caro del mundo! Q fuerte!

  4. Me aumentaron el sueldo un 2,6% y el alquiler, también. Y eso que la propietaria del piso no es militante de DA…….

  5. Si si havera si son mes puntual que avegades et tens que espera mes de mitja hora ho passen seguits un a redere ľ altre hi a mes tot puge i nosaltre vaixem que fiquin els sous a proporsio de la vida aqui andorra per apujar lo demes si que ho fan

  6. Es normal q puji no??com esta ja tirat de preu….i els sous pujen tan …tenim tots la butxaca tan plena …pujen tan les pensions…i despres resulta q volen q la gent deixi el cotxe i agafi el bus…si clar q si….una vergonya!!!!

  7. Mare meva, lloguers, bus escolar, alimentació, gasolina… tot puja i nosaltres baixem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada