Les sol·licituds per pagar a terminis les taxes i tributs a la Massana es poden presentar fins el 15 de febrer

Amb l’ objectiu facilitar el pagament a les famílies, a principis del 2011 el Comú de la Massana va posar en marxa una mesura que consisteix en la possibilitat de poder abonar a terminis les facturacions periòdiques de taxes i tributs. Durant l’any passat s’hi van acollir vint-i-vuit persones. Ara s’obre un nou termini per als ciutadans que es vulguin acollir a aquest sistema. Per formalitzar-lo només cal adreçar-se al departament de Tràmits del Comú fins el 15 de febrer.

Es tracta de fer una petició per establir un pagament fraccionat, mitjançant domiciliació bancària mensual, per efectius totes les taxes i tributs de cobrament periòdic (foc i lloc, inquilinat, propietat, etc).

Una vegada inclòs en un exercici, el sistema de pagament es renova automàticament i no cal fer la sol•licitud cada any. És a dir, les vint-i-vuit persones que s’hi van adscriure al 2011 ja continuaran automàticament amb aquest sistema sense que hagin de fer cap tràmit.

Una de les condicions per poder liquidar els imports de forma fraccionada és no tenir cap deute pendent. D’altra banda, l’import mínim per acollir-se al programa és de 150 euros.

Recordem que a finals del 2010 el Comú de la Massana va fer públic un paquet de vint-i-tres mesures per contenir la despesa i reactivar l’economia, una de les quals era l’aplicació d’aquest sistema de fraccionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.