Les Skyrunner National Series ja tenen calendari

Les Skyrunner National Series España i Andorra preparen 2019 ple d’emocionants curses. Una edició amb les millors curses del panorama.
Les Skyrunner National Series segueixen el format de les World Series i presenta el següent format pel 2019: Per aquest 2019 la competició se centrarà en les proves SKY. Dins d’aquestes trobarem fins a 6 proves de diferents distàncies. A més, es realitzaran els respectius Championships de les modalitats SKY i Vertical Series.

Un conjunt de 8 curses de molt nivell que se centrarà entre els mesos de maig i setembre. Un calendari tan variat que ens portarà des del cor dels Pirineus amb la SkyRace Comapedrosa o la Buff Epic Trail, fins la màgica illa de Tenerife, passant per carreres tan marcades en el nostre calendari com Vistabella o Gorbeia. Pel que fa al Championship, Zumaia es consagra com la marató de referència i Vilaller Vertical Race ens tornarà a deixar bocabadats amb la seva ascensió al Tossal de la Mina a les Vertical.

La guanyadora i el guanyador de les Skyrunner National Series obtindran plaça directa per a participar a les finals de les Skyrunning ISF 2019, un premi que vaticina unes Skyrunner National Series molt emocionants fins a l’última prova.
Un 2019 amb moltes ganes que comenci per gaudir de les millors curses d’Espanya i Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES