alcoverEl Ministeri de Cultura ha informat que aquest dimarts a les 9 del matí comencen les Segones Jornades de la Xarxa Alcover de Teatres, amb el títol “Arts escèniques i ensenyament: eina pedagògica i de formació de nous públics”, que es desenvoluparan al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria els dies 29 i 30 d’abril.

Les Jornades, organitzades per la Xarxa Alcover de Teatres en col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats i el suport del Ministeri de Cultura, es convoquen per tal que els professionals de la matèria aprofundeixin sobre els vincles entre les arts escèniques i l’ensenyament.

L’acte d’inauguració (9 del matí) comptarà amb la presència del ministre de Cultura, Albert Esteve, la presidenta de la Xarxa Alcover de Teatres, Teresa Garcia, i el rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida, en representació de la Xarxa Vives d’Universitats, col·laboradora de la Xarxa Alcover. Seguidament, Domènec Reixach, director del Théâtre de l’Archipel de Perpinyà i exdirector del Teatre Nacional de Catalunya, pronunciarà la conferència inaugural.

Prèviament, avui dilluns a les 9 de la nit, per donar la benvinguda als participants, tindrà lloc al mateix Centre Cultural i de Congressos lauredià la representació teatral d’El vigilant del no-res, producció de l’Escena Nacional d’Andorra seleccionada per la Xarxa 2014-2015. Això no obstant, la representació és oberta a tot el públic al preu de 5 euros.

El programa complet de les jornades es pot trobar  a www.vives.org/jornadesalcover.

Per a més informació: Josep Miquel Galvan (membre de la junta de la Xarxa Alcover de Teatres), tel. 610 24 93 81

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada