Les secretàries d’Estat, Teresa Milà i Helena Mas, visiten l’associació Projecte Home Catalunya

La delegació andorrana amb els responsables del Projecte Home Catalunya
La delegació andorrana amb els responsables del Projecte Home Catalunya (Cedida: Projecte Home Catalunya)

La secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, i la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas –juntament amb representants del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS)– es van desplaçar dilluns d’aquesta setmana a Barcelona per a visitar les instal·lacions i els recursos de Projecte Home Catalunya. Una organització dedicada fonamentalment a la prevenció, a l’atenció, a la rehabilitació i a la reinserció social de les drogodependències.

Durant la visita, Milà i Mas van poder conèixer de primera mà les instal·lacions i els recursos de l’associació per a dur a terme la seva tasca, així com la feina dels professionals que hi treballen i als usuaris. A més, les dues secretàries d’Estat van mantenir una reunió amb el delegat internacional de l’associació Projecte Home, Oriol Esculies, i amb la directora de Projecte Home Catalunya, Neus Canals, amb qui van compartir la possibilitat d’estudiar vies de col·laboració.

La visita va estar promoguda gràcies al contacte de l’associació andorrana Projecte Vida, centrada en la lluita contra les drogodependències, i Projecte Home Catalunya.

TOTES LES NOTÍCIES