Les reserves per Setmana Santa estan al 50% i la Unió Hotelera confia que s’arribi al 90%

El portaveu de la Unió Hotelera, Òscar Julián, ha anunciat aquest divendres que les reserves hoteleres de cara a Setmana Santa ronden el 50% d’ocupació, ja que de moment les vendes estan bastant parades, però que el sector espera que es pugui arribar fins al 85 o el 90%. Julián ha assegurat que s’està fent un esforç important per mantenir els preus dins d’uns nivells òptims i que s’està evitant abaixar-los, i que això també fa retardar una mica el ritme de reserves.

La Unió Hotelera ha explicat que fins la setmana passada el degoteig de reserves per a les vacances de Setmana Santa va ser molt fluix, i que tot i que en els darrers dies s’ha notat un cert increment, el ritme de vendes està sent menor que altres anys.

Òscar Julián ha afegit que enguany s’està fent un esforç important per no abaixar els preus i mantenir-los dins d’uns nivells òptims, cosa que també influeix en el ritme de reserves.

Malgrat tot, el sector està a l’expectativa i confia que l’ocupació arribi fins al 90%, perquè ‘és una època molt important per a Andorra i l’ocupació hotelera sol ser molt alta’. A més, Julián també confia que les previsions de mal temps a la costa es compleixin, per tal que aquest fet pugui beneficiar el turisme de neu.