aeroport seu

Els paquets turístics oferts per Viatges Regina des de l’aeroport d’Andorra-la Seu no assoleixen, per ara, el 30% de reserves. Segons ha explicat el responsable de l’empresa, Alberto Vinseiro, els que més ocupació tenen són els que surten dissabte cap a Mallorca, que ronden el 50% de places venudes; el global, però no arriba al 30%, ha reconegut. Vinseiro apunta que els usuaris encara no creuen que puguin volar des de la Seu i estan “desencantats”. Tot i així, mantenen el compromís de transportar els viatgers durant les cinc setmanes anunciades, fins l’agost.

Aquest dissabte surten i aterren els primers vols des de l’aeroport de la Seu d’Urgell cap a Madrid i Palma de Mallorca. De moment, però, les reserves són baixes i la millor situació la viuen els vols cap a Palma amb un 50% de places ocupades. En canvi, el global no arriba al 30% d’ocupació i des de Madrid, reconeix el responsable de Viatges Regina, Alberto Vinseiro, arriba “molt poca cosa”.

Igualment, des de fa 15 dies s’han posat a la venda els vols cap a Madrid, fora del paquet gastronòmic que es proposava, a un preu de 75 euros. Tampoc aquests han obtingut bona resposta, admet Vinseiro.

Després d’aquest cap de setmana hi tornen a haver sortides el 25 de juliol, l’1 d’agost i el 8 d’agost, però cap d’elles supera les xifres d’aquest dissabte. L’empresa, assegura Vinseiro, manté el seu compromís de volar les cinc setmanes i “assumirem les pèrdues que això comporti”, ha dit.

L’explicació d’aquest comportament és, segons el responsable de Viatges Regina, el “desencant” de la gent envers l’aeroport de la Seu. “S’han dit tantes bestieses sobre l’aeroport que al final no s’acaben de creure que voli”, ha manifestat. “Esperem que quan la gent vegi que realment aterren avions potser s’ho creuen una mica més”, ha assenyalat.

Des de Viatges Regina admeten un error de planificació el d’engegar els paquets abans de disposar de clients, encara que mantenen que calia arrencar “per donar credibilitat a l’aeroport”. A partir d’ara, ha dit Vinseiro, “serem més prudents” i quan hagin cobert el 50% de les previsions oferiran els vols.

Opcions per a l’hivern

Malgrat aquest començament deslluït, Viatges Regina vol continuar l’activitat des de l’aeroport d’Andorra-la Seu a l’hivern. “Hi ha diverses propostes que s’estan estudiant”, ha admès Vinseiro. “Hem intentat fer un foc perquè comencés a cremar i quedin les brases i a l’hivern s’hi posi llenya perquè pugui continuar cremant”, ha resumit.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada