Les representacions de “La Venus de les pells” han aplegat a prop de 180 persones

venus

Prop de 180 persones han assistit a les dues representacions de l’obra “La Venus de les pells”, que s’han dut a terme aquest divendres i aquest dissabte a la nit al teatre de les Fontetes de la Massana, emmarcada en la temporada 2015 de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), que té entre els seus patrons el Govern i el Comú de la Massana. 

El públic ha pogut gaudir d’aquesta obra contemporània dirigida per Alfons Casal i interpretada per Joan Hernández i Jéssica Casal, i segons la coordinadora de l’ENA, Irina Robles, “hem rebut un bon ‘feedback’ dels espectadors”.

En aquesta quarta obra de la temporada 2015 de l’ENA, Joan Hernández ha interpretat a Marc Novach, un director que no troba l’actriu que està buscant per a la seva obra. En l’últim moment, però, arriba Vanda, el personatge que ha interpretat Jéssica Casal, que sembla tot el contrari del que necessita el director però que acaba aportant aspectes que encaixen en la idea de Novach.

Durant 90 minuts els dos actors protagonistes han posat en escena les dinàmiques de poder, la guerra de sexes i el lligam entre ficció i realitat, entre d’altres elements.

Un cop completades les representacions d’aquest treball, ara l’ENA ja treballa en l’última obra de la temporada que s’estrenarà a finals del mes d’octubre. Es tracta de l’espectacle familiar ‘Alícia al país de les meravelles’.

(Text i foto: ANA)