rebaixesEl  Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del titular de Turisme i Comerç, Francesc Camp, el decret pel qual es regula l’establiment del calendari de venda en rebaixes d’hivern 2016-2017.

El decret fixa que el període de rebaixes per la temporada d’hivern s’inicia el 22 de desembre i s’habiliten els dies 19, 20 i 21 de desembre per a dur a terme les rebaixes privades. La venda de rebaixes pot tenir una durada màxima de tres mesos.

El Ministeri de Turisme i Comerç ha posposat una setmana l’inici de les rebaixes, respecte al període fixat l’any passat, per tal de no avançar els descomptes respecte a les festes de Nadal, que és tradicionalment un bon període per les vendes. A més, s’ha considerat també distanciar les rebaixes de la campanya de venda amb descomptes Black Friday de finals de novembre, seguint la línia de les conclusions del pla estratègic del turisme de compres, que aconsella evitar donar la imatge d’estar contínuament en promoció.

El text del Decret, que es publicarà al BOPA la setmana entrant, recorda que cada comerciant és lliure d’efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que si decideix dur-la a terme ho ha de fer tenint en compte les condicions establertes en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis que estableixi el calendari aprovat i, respectant en tot moment els drets dels consumidors i la bona fe en les relacions de consum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada