rebaixesEl Govern ha aprovat la modificació del decret pel qual es regula el calendari de venda en rebaixes, amb l’objectiu de dotar-lo d’una continuïtat i d’oferir més garanties als operadors del sector. Així, el decret regula de forma genèrica la data d’inici de les rebaixes, la qual cosa permetrà no haver de fixar anualment un calendari amb aquesta finalitat i, al mateix temps, ajudarà al sector a optimitzar les campanyes publicitàries. La mesura ha tingut en compte la bona resposta del sector a l’obligatorietat de realitzar les rebaixes durant uns períodes concrets.

El decret ha tingut en compte el sector, de manera que amb la seva aprovació majoritària estableix la següent regulació: en període d’estiu, l’inici de les rebaixes serà el tercer divendres del mes de juny, mentre que en període d’hivern, l’inici de les rebaixes serà el tercer divendres del mes de desembre.

La durada de les rebaixes serà de tres mesos a comptar de la data d’inici dels períodes de rebaixes generals. El decret preveu un termini addicional per les rebaixes privades.

Pel que fa a les rebaixes privades, aquestes tinran lloc durant els 4 dies anteriors a l’inici del període de rebaixes generals. Així, l’inici de les rebaixes privades serà habitualment el dilluns anterior a l’inici de les rebaixes generals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada