Les ratlles d’estil Chevron

chevronLes ratlles d’estil Chevron són ratlles en ziga-zaga agafant com a patró una V invertida. Aquest tipus d’estampat es pot combinar amb diversos estils decoratius i es poden trobar en elements molt diversos que s’utilitzen per decorar la casa, però també en peces de roba i complements.

Les ratlles d’estil Chevron apareixen en molts objectes que s’utilitzen per decorar la llar, per exemple, en unes cortines, que es poden combinar amb una catifa que tingui un estampat semblant, generalment en color blanc i negre.

En una catifa, aquest estampat proporciona un aire molt modern al saló, i es pot fer combinar amb els tons del sofà i els de les cortines.Aquestes ratlles també poden formar part d’una butaca i, fins i tot, es poden trobar coixins que tenen aquest tipus d’estampat, que a més podeu combinar amb altres.

Fins i tot, aplicades en les parets o en els terres resulten ideals, sobretot si la decoració de la resta de l’estança té tons semblants i no hi ha d’altres estampats diferents que ofeguin visualment l’ambient.

¡Per Redacció / Tot Sant Cugat