Les quatre llistes presentades a Andorra la Vella fan preveure una campanya amb molt de debat

sdp-alvLa coalició entre PS + Verds + Iniciativa Ciutadana + Independents, SDP, DA i la Coalició d’Independents, i Liberals d’Andorra concorreran a les eleccions generals del proper 1 de març per la parròquia d’Andorra la Vella, després de presentar aquest dijous les seves llistes i ser validades sense problemes.

Aquest dijous al matí, alguns dels candidats a les diferents llistes amb els presentadors de cadascuna, han arribat al Comú d’Andorra la Vella per fer entrega de les seves candidatures i ser validades. Els primers en fer-ho han estat la coalició de PS amb Verds, Iniciativa Ciutadana i Independents, una llista territorial encapçalada per Joan Ramon Marina i Jan Cartes i que té com a suplents Begoña Montes, Rosa Maria Pérez i Robert Palacios. Passades les 9.30 hores han fet entrega de la seva llista en presència del cònsol menor, Jordi Minguillón.

Després de validar la seva llista, Joan Ramon Marina i Jan Cartes, han explicat que treballen tots dos junts “perquè considerem que la nostra parròquia ha de tenir força legislativa i és important portar un aire nou i fresc al Consell”. El cap de llista ha assegurat que són un partit reforçat internament i tenen capacitat de liderar la parròquia.

Gairebé les onze del matí ha fet la seva entrada al Comú l’equip d’SDP encapçalat pels caps de llista Delfí Roca i Àngel Dalmau, acompanyats entre d’altres, pel presentador de la llista Josep Vila. Els suplents d’aquesta candidatura son Micaela Ferreira, Jordi March i Miriam Nogueras.

Roca ha assegurat que “arribem amb els deures fets i molt contents per poder-nos posar al servei de la població”. El cap de llista s’ha mostrat molt optimista perquè considera que tenen un projecte i les persones adequades per defensar-lo. Quant a la resta de candidatures, assegura no tenir por, “l’elector sempre ha de tenir les màximes possibilitats per elegir i és positiu per a la societat perquè aquests comicis crearan debat”.

Els tercers en fer entrega de la seva candidatura han estat els Demòcrates per Andorra amb la Coalició d’Independents. Tal com es va saber a última hora d’aquest dimecres, Jordi Cinca i Rosa Ferrer, encapçalaran aquesta candidatura que el propi Cinca ha definit com “molt forta i competitiva on els dos partits que hem fet la coalició hem volgut demostrar que són eleccions importants i calia posar candidats de pes i experiència”. Aquesta candidatura s’ha pogut validar després que la cònsol major, Rosa Ferrer, presentés la seva renúncia al càrrec per poder anar a les eleccions generals.

Els suplents de la candidatura de DA+Cd’I son Josep Anton Bardina, Carles Jordana i Claudia Cornella. Després que aquesta llista es validés, Cinca ha volgut recordar que Andorra la Vella es la parròquia amb més electors i “és important tenir bons resultats per ajudar la llista nacional i consolidar els dos consellers”.

Finalment i amb el temps just, ja que el termini per a la presentació de llistes es tancava a les 12 del migdia d’aquest dijous, Liberals d’Andorra ha arribat gairebé cinc minuts abans de la finalització. Tres membres del partit, entre ells els presentadors de llista, Josep Maria Cabanes i Pau López, han estat els encarregats de fer entrega de la seva candidatura, encapçalada per Salustià Chato i Ruth Vila, amb els suplents Jordi Cerqueda, Gerard Estrella i Pere Calvet.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.