Les proves de trail running donen el tret de sortida als Andorra Outdoor Games

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida a la segona edició dels Andorra Outdoor Games. Un seguit de proves multidisciplinars que aplegaran a més de 1.400 participants a Naturlàndia al llarg del cap de setmana. En les proves de trail runing d´aquest matí els favorits han imposat la seva llei: victòries de Jaume Leiva i Pau Capell, entre d´altres.

Aquest matí es disputaven tres proves de trail running amb la participació de mçés de 500 corredors. La Cota 2000 de Naturlàndia era el centre neuràlgic de les tres competicions. Els més matiners han estat els de la prova de 33 quilòmetres la més dura de la jornada que ha comptat amb la victòria del líder de l´Ultra Trail World Tour Pau Capell amb un temps de 3 hores i 28 minuts.

Inmaculada Gil ha estat la vencedora de la cursa llarga. La prova mitjana de 23 quilòmetres era la que comptava amb més participació. La resident Sara Garcia ha estat la més ràpida.

Pel que fa als nois el triomf ha estat pel lleidatà del Doval Gerard Jové

A la cursa curta triomf per Carmen Martín i en categoria masculina pel gran favorit, el campió d’Espanya de mitja marató Jaume Leiva.

Demà es tancarà la segona edició dels Andorra Outdoor Games amb les proves de BTT i la Triatló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.