Les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional inicial, dels ensenyaments esportius i de les formacions esportives es realitzaran, per vuitena vegada consecutiva, a la Seu d’Urgell, concretament a l’Institut Joan Brudieu.

Les inscripcions s’hauran de fer per Internet, des de la pàgina web del Departament d’Ensenyament: http://www.gencat.cat/ensenyament (apartat Proves), a partir de les 9 hores del 10 de març fins al 19 de març de 2014. La inscripció queda formalitzada quan s’ha fet el pagament de la taxa corresponent als drets d’examen, el termini de pagament de la qual acaba el dia 20 de març, abans de les 20 hores.

La prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà es convoca per a les persones que volen accedir a la formació professional de grau mitjà i no tenen el graduat en educació secundària obligatòria.

L’objectiu de la prova és que l’aspirant demostri que posseeix les capacitats, els coneixements i les habilitats, així com el domini suficient de la llengua catalana i de la llengua castellana suficients per cursar amb aprofitament els ensenyaments pels quals opti.

Per poder fer la prova cal tenir 17 anys o complir-los durant l’any 2014

Les persones que hagin superat el curs específic per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM) no es poden inscriure a la prova d’accés a grau mitjà.

La prova d’accés als cicles formatius de grau superior es convoca per a les persones que volen accedir a la formació professional de grau superior i no tenen el batxillerat, ni han cursat el curs específic d’accés al grau superior (CAS).

L’objectiu de la prova és que l’aspirant acrediti la seva maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i les seves capacitats referents al camp professional de què es tracti, així com el domini suficient de la llengua catalana i de la llengua castellana suficients per cursar amb aprofitament aquests ensenyaments.

Per poder fer la prova d’accés cal tenir 19 anys o complir-los durant l’any 2014. També la poden fer les persones que tenen 18 anys (o els compleixin durant l’any 2014) i tenen un títol (o el resguard d’un títol) de tècnic de la mateixa opció de matèries a la qual pertany el cicle formatiu de grau superior en què s’han inscrit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada