Les propostes per a aquest Carnestoltes

carnaval-1Els més petits són els primers a celebrar el Carnestoltes. Però d´alguna manera o altra molta gent aquest cap de setmana s´afegirà a la celebració. Els productes estrella de la disfressa són la perruca i les ulleres. I la disfressa va a gustos. Sobresurten cossos especials i personatges d´èpoques i cultures diverses.

Per Carnaval es porten els oficis d´uniforme, això sí elles van de curt, molt curt… Important ser qui vulguis, però que et reconeguin el menys possible. Toni Mingorance, de la botiga Party Fiesta, destaca que el que més es ven són les perruques i les ulleres.

Entre els que avui buscaven la seva disfressa, alguns es posaran a la pell del SWAT i passaran el Carnaval a Encamp. Altres prefereixen sopars privats i han triat com a motiu el Moulin Rouge. Hi ha qui es posarà a la pell d’un boxejador i qui buscava una disfressa de tortuga ninja. Mingorance explica que aquest any a les escoles el més demanat han estat animals, aliments, soldats, plicies i pirates.

De mitjana una persona es pot gastar entre 20 i 30 euros en una disfressa, a part de complements. Algunes ja vénen fetes, només cal encertar la talla. Ha començat el compte enrere així que qui no corre vola i el que no arriba a temps es queda sense disfressa.