aimc

Pel que fa a les preocupacions generals dels espanyols, no calen massa estudis per saber quins són. L’atur i la corrupció política són els dos grans temes que més preocupen a la ciutadania.

Amb tot què és el que més preocupa els espanyols en matèria d’internet? Un any més i ja són 17, l’Associació per a la Investigació de Mitjans de Comunicació (AIMC) ha realitzat la seva enquesta sobre els espanyols i la xarxa.

Segons les conclusions de l’estudi s’ha dictaminat que hi ha una creixent preocupació pel que fa a la privacitat i seguretat en el ciberespai. D’aquesta manera, en 2014 eren el 52,8 per cent dels espanyols que es mostraven molt preocupats per la possibilitat que el Govern inspeccionés la seva circulació en línia.

Pel que fa a la seguretat, són el 42 per cent els que té por de veure com les seves dades personals cauen en mans criminals. Aquesta xifra suposa un 5 per cent més que en la passada enquesta.

Malgrat tot el que més preocupa els espanyols no varia respecte a l’any anterior. D’aquesta manera el major inconvenient per als usuaris és l’enorme quantitat de publicitat que hi ha a internet amb un 59 per cent. Altres elements com les connexions lentes (52 per cent) i el cost de la connexió (44 per cent), també preocupen els internautes.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada