Les preinscripcions escolars a la Seu per al curs 2014- 2015 seran de l’11 al 21 de març

escolars-seuEl període de preinscripció per al curs escolar 2014- 2015 als centres de la Seu d’Urgell s’obrirà l’11 de març i finalitzarà el 21 de març. Durant aquest termini, segons informa l’Ajuntament de la capital de l’Alt Urgell, caldrà presentar les sol·licituds d’admissió d’alumnes per a poder fer segon cicle d’educació infantil, primària i ESO a les escoles públiques i privades concertades. Els tràmits es podran realitzar als mateixos centres educatius, a l’Oficina Municipal d’Escolarització o per internet www.gencat.cat/preinscripcio

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la Seu: les escoles Pau Claris, Albert Vives, La Valira i Castell-Ciutat, així com el col·legi La Salle i l’institut Joan Brudieu, o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME).

Només podran sol·licitar preinscripció al curs P3 de l’escola La Valira els germans que ja estiguin escolaritzats al centre, recorda l’Ajuntament.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME. També es pot realitzar la preinscripció a través d’internet a l’adreça www.gencat.cat/preinscripcio

La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica serà fins a les 24 hores del dia 20 de març. L’1 d’abril es publicaran les llistes de les sol·licituds baremades, del 2 al 4 d’abril es podran fer les reclamacions que s’escaiguin i el 10 d’abril es publicaran les llistes amb el barem definitiu. Finalment, el 15 de maig es donarà a conèixer l’alumnat admès als diferents centres i del 10 al 13 de juny es podrà fer la matrícula.

TOTES LES NOTÍCIES