El ministre portaveu del Govern, Jordi Cinca, assegura que les places que s’han de cobrir al nou Departament de Tributs i Fronteres es cobriran mitjançant els concursos pertinents. Així, ha respost a les crítiques del Sindicat de Funcionaris de la Duana, que van lamentar que s’estiguessin designant els llocs ‘a dit’. Cinca ha indicat que de moment s’han cobert els llocs necessaris de manera temporal amb personal del departament per garantir el bon funcionament del servei.

En relació a les queixes que va manifestar el president del Sindicat dels Funcionaris de la Duana, Joan Seguí, el ministre ha indicat que és ‘una opinió inexacta i jo diria que demostra poc coneixement del que s’està fent’. Ha explicat que des que es va començar el procés d’adaptació del que eren els departaments de Duana i de Tributs al que ara és el Departament de Tributs i Fronteres, es va començar a estudiar com estructurar-lo, i s’han detectat ‘molts nous llocs de treball que estan descrits i que es podran anar dotant al llarg dels propers mesos’. Mentrestant, però, per garantir la continuïtat del servei s’han cobert alguns llocs amb personal del mateix departament amb ‘experiència i formació’.

Aquestes places, però, de moment s’han cobert de manera temporal i Cinca assegura que en les properes setmanes o mesos es començaran a publicar els concursos pertinents per cobrir els llocs de treball necessaris.

1 comentari

  1. Un altra mentida del Cinca…. Els llocs de treball s’han cobert amb els amics de DA i els consorts dels alts comandaments. La realitat és que no s’ha seguit cap criteri objectiu de competència i de formació professional per a la designació dels llocs de treball que comporten un augment de salari encobert, CRA. S’han creat un munt de CRA’s nous dins la Duana deixant de banda comandaments brillants i excel•lents que poden cobrir perfectament els llocs de treball. El Cinca pot fer el que li roti, però el que no pot fer es prendre la gent per imbècils i ofendre la intel•ligència davant l’evidència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada