serradells

Des de finals del mes passat el país viu un dels estius més calorosos dels darrers anys. Sobretot dilluns i dimarts es van registrar les temperatures més altes de l’estiu, arribant a màximes de 36 graus. Els ciutadans ideen estratègies per amagar-se i fugir de la calor i entre elles hi ha l’opció d’anar a la piscina. Molts joves i famílies han trobat refugi en les aigües dels Serradells o del Prat Gran d’Encamp i en les dues darreres setmanes s’ha notat molt l’augment de visitants per l’onada de calor, segons indiquen els responsables de les instal·lacions.

En el cas del Centre Esportiu Serradells, entre 900 i 1.000 persones han accedit a la piscina exterior cada dia durant les dues darreres setmanes, segons el cap d’àrea d’Instal·lacions esportives i de lleure, Marc Magallón. Entre els campus esportius que acullen, els abonats i els clients que hi entren a diari s’assoleix fàcilment aquesta xifra que compensa el juny “fluix” que van tenir per les pluges.

Igualment, des del Comú d’Encamp han indicat que durant tot el mes de juny del 2014 es van fer 16 abonaments i es van vendre 426 entrades; mentre que aquest 2015, amb sis dies menys d’obertura, s’han fet 35 abonaments i s’han venut 1.174 entrades individuals. Al mes de juliol, fins aquest dijous, s’havien fet 86 abonaments i s’havien venut 1.756 entrades, mentre que en tot el mes de juliol de l’any passat es van vendre 1.895 entrades i 36 abonaments. Cal recordar, però, com han admès des del Comú, que l’any passat va fer un estiu més aviat plujós.

Igualment, els responsables de la piscina del Prat del Molí a la Massana, també han notat una pujada d’usuaris en les darreres setmanes, encara que no han pogut precisar la xifra.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada