Les “Pinzellades” del CRES i del CENMA arriben a l’última setmana

Logotip de l'Institut d'Estudis Andorrans
Logotip de l’Institut d’Estudis Andorrans

Les “Pinzellades”, les càpsules divulgatives sobre el patrimoni elaborades pel CRES i el CENMA arriben a l’última setmana. Així, aquesta primera setmana de setembre s’emetrà el darrer episodi d’aquest cicle audiovisual.

Es posarà fi amb una càpsula de “Pinzellades de la nostra societat” sobre la Metodologia de les ciències socials, a càrrec de Lluís Sáez.

“Pinzellades del nostre entorn” va emetre la seva darrera càpsula d’aquest estiu el divendres 4 de setembre, amb una explicació per part del responsable de la secció forestal dels Bombers d’Andorra, Pere Pons, sobre els incendis forestals d’Andorra.

Des de l’Institut d’Estudis Andorrans donen “les gràcies a tots i totes els col·laboradors/es que ho han fet possible, i també als nostres seguidors.”

Es poden trobar tots els continguts al canal de Youtube de l’IEA: https://www.youtube.com/channel/UCO86ufzLpLx-gAT4kKN–YQ/playlists

I en aquesta notícia de la Newsletter de l’IEA del mes de setembre, hi trobareu un petit balanç: https://mcusercontent.com/aab65be23476e6f1ca4d34f6a/files/8bb4dc4b-bd24-45f2-9335-1f2379fdee63/noticia_IEA_Pinzellades.pdf

TOTES LES NOTÍCIES