obres 1

Aquest inici de mes registrava un important volum de trànsit a causa de les vacances. Van ser més de 90.000 vehicles els que van passar les fronteres. Les obres a la calçada, però, van ser un inconvenient. Actualment n’hi ha en marxa per millorar la xarxa viària a totes les parròquies.

Només d’entrar al país pel sud, els carrils de la CG1 a la frontera es redueixen a la meitat. És la primera de les obres que els conductors troben a la xarxa viària. En aquest cas, no acabaran fins a final d’any. Aquest és un punt especialment complicat, ja que habitualment s’hi registren retencions importants, tant d’entrada com de sortida. Però un cop superat aquest tram encara hi ha més obres.

A Andorra la Vella s’estan ampliant les voravies a l’avinguda de Tarragona, on també s’ha modificat una rotonda. A la Baixada del Molí, la ubicació d’una grua per unes obres i l’obertura d’unes rases al terra ha obligat a tallar intermitentment el trànsit fins al 24 de juliol.

A Escaldes-Engordany, estan tallats els accessos al carrer Ciutat de Sabadell des de l’1 de maig i, com a mínim, fins a l’1 d’agost. Molts turistes estrangers que es desvien pel carrer de la Unió afirmen que tenen problemes per arribar als seus hotels per la complicació afegida del tram Vivand.

A Encamp, i fins a final de mes, a la zona del Torrent Pregó, es passa de quatre a dos carrils. Més amunt, a Canillo, les obres a la zona d’Incles són un altre maldecap per als conductors. No només pels canvis constants en el traçat, sinó per la sortida de camions i altres màquines d’obra. A tot això s’hi han de sumar altres obres menors, rotondes excèntriques i semàfors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada