El Govern ha aprovat, aquest dimecres, l’adjudicació dels treballs d’embelliment de la rotonda de Gasopas a la CG2, al Pas de la Casa, a l’empresa Construccions Purroy per un import de 42.114,02 euros. El termini d’execució de les obres és de cinc setmanes.

Els treballs s’emmarquen en la campanya de millora i condicionament dels accessos al Principat, i afecten a la rotonda construïda recentment a la cruïlla entre la CG2 i el carrer Sant Jordi del Pas de la Casa, davant de la benzinera Gasopas.

El projecte d’embelliment es farà amb materials resistents a la climatologia de la zona que no requereixin un manteniment continuat. Es faran servir dues xapes serigrafiades d’acer amb motius relacionats amb el Pas de la Casa com la caseta del vaquer, les vaques i el rètol amb el nom del Pas de la Casa. A més s’aplicarà una franja exterior amb gespa artificial de dos metres d’amplada i es col·locarà grava neta de color blanc al centre de la rotonda.

Amb la intenció de donar més visibilitat a aquest embelliment, el projecte també contempla la instal·lació d’il·luminació per a les ornamentacions previstes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada