El Govern ha aprovat avui la modificació del Reglament d’aplicació de l’admissió temporal del Codi de Duana de tal manera que s’ha afegit un nou supòsit d’exoneració de la garantia del deute tributari per al Govern.

En aquest cas, l’exoneració d’aquesta garantia serà per  l’admissió temporal d’obres d’art per a la seva participació en exposicions públiques o privades acordades pel Govern de projecte estratègic i d’interès general que es duguin a terme en territori duaner nacional.

A aquest efecte es considera estratègic i d’interès general el projecte, que entre d’altres, reuneixi factors culturals, econòmics i turístics rellevants pel Principat. Aquest nou supòsit d’exoneració s’afegeix als vuit altres casos que fins ara estaven contemplats en el Reglament d’aplicació de l’admissió temporal del Codi de Duana.

Una de les primeres instal·lacions que es podran beneficiar d’aquesta mesura serà el Museu Thyssen Andorra que aviat es posarà en marxa y que exposarà anualment diferents obres de la col3lecció privada de la baronessa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada