Les Nits d’estiu als museus projectaran dues pel·lícules en versió original

Cartell de la pel·lícula Museo
Cartell de la pel·lícula Museo.

En el marc de les Nits d’estiu als museus, aquests pròxims 25 de juliol i 4 d’agost l’exterior de la Farga Rossell es convertirà en un cinema a la fresca. La primera de les pel·lícules que es projectarà serà ‘Museo’, un thriller mexicà de l’any 2018 del jove director Alonso Ruizpalacios. El film presenta una història real, ambientada a Ciutat de Mèxic l’any 1985, en què dos joves dels suburbis, Carlos Perches i Ramón Sardina –interpretats per Gael García Bernal i Leonardo Ortizgris–, roben diverses peces prehispàniques del Museu Nacional d’Antropologia. El robatori, que va commocionar el país sencer, es va atribuir en un primer moment a uns lladres professionals.

El 4 d’agost serà el torn de la pel·lícula ‘El arca rusa’, del director Aleksandr Sokurov. Un film de l’any 2002 guardonat arreu del món. Gravada en un sol pla seqüència de 90 minuts i sense interrupció, la proposta repassa els darrers 300 anys de la tempestuosa història de Rússia a través de les estances del Museu de l’Hermitage de Sant Petersburg. En la gravació hi van participar més de 2.000 actors i figurants. La pel·lícula es projectarà en versió original (rus) subtitulada en castellà.

Les dues pel·lícules es projectaran a l’aire lliure, en un espai segur i respectant les mesures de seguretat previstes per prevenir possibles contagis de coronavirus SARS-CoV-2. Per a més informació podeu trucar al telèfon +376 839 760.

TOTES LES NOTÍCIES