Les nevades del cap de setmana deixen entre 20 i 30 cm de neu fresca a Vallnord

arinsal

Vallnord ha acumulat entre 20-30 centímetres de neu arribant a tenir gruixos d’entre 45 i 120 centímetres gràcies a les nevades que hi ha hagut al Pirineu aquest cap de setmana. En aquests moments, l’estació d’esquí andorrana disposa de gairebé el 100 % de les instal·lacions obertes i destaca que els pròxims dies les temperatures continuaran baixant, cosa que implicarà més nevades.

Durant les últimes hores, Vallnord s’ha despertat amb 20-30 centímetres més de neu, per les nevades que han afectat el conjunt dels Pirineus. Una nevada que Martí Rafel, director general de l’estació, qualifica de «generosa», ja que ha tornat l’estampa de l’hivern a les muntanyes. Aquest temporal ha situat el mercuri dels termòmetres a temperatures d’entre -6 ºC i -8 ºC.

Segons el meteoròleg Enric Agud, col·laborador de Vallnord, les previsions continuen sent favorables per a aquesta setmana. Entre dimecres i dijous es preveu l’arribada d’un nou front més actiu, que pot deixar més de 20 centímetres de neu a tot el domini. Les baixes temperatures, a més, permeten seguir treballant en la producció de neu artificial i els canons, a dia d’avui, estan a ple rendiment.

Actualment, Vallnord disposa d’entre el 70 % i el 100 % de les pistes i els remuntadors oberts, un percentatge que es va incrementant gràcies a les precipitacions en forma de neu. Les activitats complementàries estan totes operatives, així com l’Snowpark d’Arinsal i el de la Coma d’Arcalís, on els pròxims dies es milloraran els mòduls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.